Kalender

6-8 november 2017: BIO Europe

Under tre dagar i början av november hålls BIO-Europe i Berlin, Tyskland, Europas största investerar- och partneringmöte. Sprint Bioscience kommer att delta för att träffa representanter ur vårt globala nätverk och för att etablera nya kontakter i branschen. Läs mer om mötet här. (eng)

Kalender

12-14 september 2017: Nordic Life Science Days

I september deltar Sprint Bioscience på Nordens största investerar- och partneringmöte för Life science: NLSDays på Malmömässan den 14-15 september. Läs mer om mötet här. (eng)

Nyhet

Presentation från Småbolagsdagen 2017

Nu kan du se vår presentation från Småbolagsdagen den 12 juni. Vår VD Anders Åberg presenterade bolaget. Du hittar presentationen här.

Film

Hur du skapar bättre molekyler snabbare

För dig som har ett detaljerat intresse för läkemedelsutveckling – lär dig från Fredrik Rahm hur teamet för läkemedelskemi på Sprint Bioscience använder Marvin Live för att förbättra arbetsflöden för strukturbaserad läkemedelsdesign.

Pressmeddelande

Första Entreprenörsfonden 2010 AB delar ut 88 000 aktier i Sprint Bioscience AB (publ.) till fondens ägare

 Första Entreprenörsfonden har påbörjat avvecklingen av sin första årsfond, Första Entreprenörsfonden 2010 AB, enligt plan och överenskommelse med ägarna i fonden. Avvecklingen i Första Entreprenörsfonden 2010 AB påbörjas genom utdelning av 88 000 aktier i Sprint Bioscience AB (publ) av 2010-fondens totala innehav av 316 000 aktier. Utdelningen av aktier innebär en aktiespridning och därmed…

Läs mer →