Kalender

4 Juni 2018: Redeye Growth Day

Sprint Bioscience deltar på Redeye Growth Day  måndagen den 4 juni. Under dagen medverkar 30-talet specifikt utvalda tillväxtbolag inom Life Science & Technology. Välkommen till Haymarket by Scandic, Hötorget 13-15 i centrala Stockholm. Eventet kommer att livesändas via Redeyes hemsida.

Kalender

12-14 mars 2018: BIO Europe Spring

Sprint Bioscience kommer att delta på BIO-Europe Spring. Denna gång hålls investerar- och partneringmötet i Amsterdam, Holland, mellan den 12-14 mars och möjliggör möten och nätverkande för läkemedelsbranschen världen över. Läs mer här. (eng)

Kalender

20 Februari 2018: Redeye Investor Afterwork

Sprint Bioscience deltar på Redeye Investor Afterwork  tisdagen den 20 februari kl 18:00-20:00 på Redeyes kontor på Mäster Samuelsgatan 42, Stockholm. Eventet kommer att livesändas via Redeyes hemsida, där anmälan till eventet finns.

Nyhet

Q & A med Sprint Bioscience

Nyfiken på att veta mer? Med anledning av den pågående företrädesemissionen i Sprint Bioscience intervjuades bolagets vd Anders Åberg, tillsammans med Jessica Martinsson, operativ chef och Martin Andersson, forskningschef, av Redeye som agerar finansiell rådgivare. Intervjun sänds i efterhand med början fredagen den 16/2 kl 10:00. Du hittar länken till intervjun här.  

Pressmeddelande

Handeln i uniträtter börjar den 16 februari 2018

På grund av ett administrativt fel kommer handeln i uniträtter i samband med pågående företrädesemission i Sprint Bioscience AB (publ) starta först den 16 februari 2018 istället för den 15 februari 2018 som planerat. Inga andra datum i tidplanen för företrädesemissionen kommer att påverkas.

Pressmeddelande

Sprint Bioscience AB offentliggör prospekt

Styrelsen för Sprint Bioscience AB (publ) offentliggör prospekt med anledning av den företrädesemission av units som beslutades av extra bolagsstämma den 6:e februari 2018. Prospektet har i dag godkänts och registrerats av Finansinspektionen. I ett första steg beräknas emissionen tillföra bolaget ca 37,9 MSEK. Baserat på de framsteg Sprint Bioscience har gjort avseende ingångna licensavtal…

Läs mer →

Pressmeddelande

Statusuppdatering avseende delmålsbetalning i Sprint Bioscience:s PIP4K2-projekt

"Målet för första delbetalning nås när dessa toxikologiska studier startar. Vi räknar med att det sker i slutet av februari"Brian O’Callaghan, verkställande direktör på Petra Pharma PIP4-projektet som Sprint Bioscience AB (publ) licensierat till New York-baserade Petra Pharma, drivs som ett samarbete mellan Sprint Bioscience och Petra Pharma. Petra Pharma har meddelat att man har…

Läs mer →